Sobre nosaltres

La nostra missió

El nostre objectiu és consolidar-nos com una empresa líder, eficient i distintiva en el sector de serveis amb drons. Ens comprometem a estar sempre disponibles per als nostres clients, atenent les seves necessitats específiques amb un enfocament personalitzat. Estem en constant formació i millora per poder oferir un servei únic que es distingeix per la seva qualitat i proximitat.

A la nostra empresa, entenem la importància de la innovació i l’adaptabilitat en un mercat en evolució. Per això, invertim contínuament en tecnologia punta i en la capacitació del nostre equip, assegurant que cada solució que oferim no només compleixi, sinó que superi les expectatives dels nostres clients.

La nostra visió és ser més que proveïdors; aspirem a ser socis estratègics dels nostres clients, compromesos amb l’èxit dels seus projectes. Amb un servei que es destaca per la seva eficàcia i atenció personalitzada, garantim solucions de qualitat superior que aporten valor real i tangible a cadascun dels projectes en els quals participem.

Objectius

El nostre principal objectiu és simplificar la vida dels nostres clients, oferint serveis amb drons que permeten reduir costos i optimitzar temps. Ens esforcem per facilitar operacions més eficients i efectives, utilitzant la tecnologia de drons per a accelerar processos i millorar resultats.

Busquem incrementar la visibilitat i el prestigi de la imatge dels nostres clients, proporcionant captures aèries úniques i des de perspectives innovadores de les seves instal·lacions i activitats. Aquestes imatges no sols enriqueixen la presentació dels seus projectes, sinó que també potencien el seu impacte en el mercat.

El nostre compromís s’estén a expandir els sectors d’aplicació dels nostres serveis de drons, mantenint sempre un enfocament en la millora contínua i la innovació. Ens preocupem per operar amb un respecte profund per la comunitat, l’entorn i el medi ambient, assegurant que la nostra tecnologia contribueixi positivament tant a la societat com al planeta.

Aquests objectius ens guien en la nostra missió de proporcionar solucions avançades i sostenibles que beneficien als nostres clients i a l’entorn en el qual tots vivim.

Els nostres valors

  • Proximitat amb els clients: Mantenim un tracte únic i diferenciat amb cadascun dels nostres clients, considerant que cadascun és únic i especial, i mereix un servei i preparació personalitzats.
  • Honestedat, professionalitat i excel·lència: L’honestedat i la professionalitat en els nostres serveis i en el tracte amb els clients són essencials per a aconseguir l’excel·lència que aspirem. Ens comprometem a oferir la màxima qualitat en tots els nostres serveis i treballs.
  • Compliment normatiu: Tots els nostres vols compleixen amb les normatives vigents de seguretat aeronàutica. Realitzem les coordinacions necessàries per a cada operació i mantenim tots els permisos i acreditacions al dia.
  • Creativitat: Oferim solucions creatives als desafiaments que enfronten els nostres clients, assessorant-los i orientant-los de la millor manera possible per a resoldre els seus problemes.
  • Formació i millora contínua: Estem constantment en formació i millorant les nostres capacitats i habilitats, la qual cosa ens permet oferir un millor servei. També estem compromesos amb l’adquisició de noves tecnologies per a ampliar el nostre ventall de serveis.
  • Protecció del medi ambient: El respecte pel medi ambient, la flora i la fauna és primordial, especialment quan realitzem operacions en entorns naturals o sensibles. Els nostres serveis estan dissenyats per a no interferir ni pertorbar cap element del medi ambient.

Formació

Llicències AESA A1, A2, A3

Certificació per a operar drons sota les categories obertes A1, A2 i A3, permetent vols en múltiples escenaris i condicionis

Acreditacions STS-01 i STS-02

Habilitació per a realitzar vols en la categoria específica, adequats per a operacions que requereixen criteris i seguretat addicionals

Especialització en Seguretat Pública i Privada

Formació especialitzada per a garantir la seguretat en l’operació de drons en contextos de vigilància i monitoratge de seguretat pública i privada

Certificació de Radiofonista

Capacitació essencial per a realitzar operacions en zones de control de trànsit aeri (CTR) i zones de trànsit d’aeròdrom (ATZ), assegurant la comunicació efectiva i segura

Curs Específic de Vol FPV

Formació avançada en vol FPV (vista en primera persona) en entorns oberts i tancats, millorant la destresa i precisió en la manipulació de drons amb aquestes característiques

Aquesta formació integral no sols demostra un alt nivell d’habilitat tècnica i competència en l’operació de drons, sinó que també reforça el nostre compromís amb la seguretat i el compliment rigorós de les normatives aèries.